Opleiding en inspiratie voor professionals

Je kunt een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.
Galileo Galilei-

In al de jaren dat ik heb mogen bijdragen aan de groei, ontwikkeling en professionalisering van kindercoaches en leerkrachten  heb ik ervaren welke enorme schatten aan inzicht en creativiteit mensen in zich dragen.
Mijn opleidingen en inspiratidagen zijn gericht op het aanspreken van deze schatten.

Natuurlijk geef ik zonder enige terughouding mijn ervaringen door, deel ik de kennis die ik opdeed en schenk ik jou mijn mooiste werkvormen. Zodat je het kunt gebruiken, zodat je geïnspireerd kunt raken en je verder kunt ontwikkelen op de weg die jij gaat.
Ik ben een herberg langs die weg waar je even kunt rusten in de mooie theetuin en kunt aanvullen wat je nodig hebt om lekker verder te gaan.

Waar heb jij zin in?

De jaaropleiding tot pedagogisch natuurcoach Jij Natuurlijk.
NamasThee met Koekjes meer dan kinderyogaopleiding 
Een verdiepende inspiratiedag.
High Tea, een praktische ochtend vol heerlijks.
Theevisites. Waardevolle  gasten die inspiratie komen brengen bij Thee met Koekjes.
Jaaropleiding Optima Forma voor leerkrachten (op aanvraag van besturen en scholen)
image