Thee met Koekjes coaching

Als iemand vol vertrouwen in de richting van zijn dromen gaat, en het leven durft te leven dat hij zich heeft voorstelt, zal hij een succes hebben dat hij nooit had verwacht.      

              Henry David Thoreau

Waar ik bij mijn start in 2009 nog sprak over over coaching en sessies, spreek ik tegenwoordig liever over theevisites. Dat geeft de grondtoon van mijn werk beter aan. De visites kenmerken zich door lichtheid en warmte, zonder dat dit afbreuk doet aan diepte en helderheid van het werk. Ongedwongen en toch professioneel. In die sfeer is het mogelijk te kijken naar alles wat er is. Naar je zon en je wolken. Naar het zwart en het wit. Naar wat was, is en zal zijn.
Het patroon van onze ontmoetingen verloopt op een natuurlijke manier. Vaak is een enkele theevisite genoeg om helderheid te krijgen over hoe je op eigen kracht verder kunt gaan.
En komt er later een moment dat je weer wat licht wilt schijnen op iets, dan zet ik met liefde de kopjes klaar.
Ik maak mijn rol het liefst zo overbodig mogelijk, maar de deur blijft altijd voor je open. Zo zijn er mensen die hier als kind kwamen en nu als jong volwassenen soms terugkeren omdat het leven in iedere fase verandert.
Je krijgt dus bij mij geen traject aangeboden, ik plan over het algemeen ook geen meerdere afspraken met je, tenzij we de eerste keer al merken dat het handig is dat wel zo te doen. Werken naar behoefte en inzicht. De weg steeds samen bepalend.
Je kunt mij mailen of appen om een kosteloze kennismaking af te spreken. Vanuit hier kunnen we zien of we bij elkaar passen, of kan ik je als een ware matchmaker doorsturen naar een collega die beter bij jou en jouw vraag past.
App naar 0655191287 of mail theemetkoekjescoaching@gmail.com
Of lees toch eerst nog iets meer over die theevisite
Ben je een professional en ben je toe aan een kopje thee? Lees hier dan verder over supervisie.
In de regel vinden de sessies buiten plaats.

Thee met Koekjes is aangesloten bij Adiona en NVNC

Humor en geduld zijn de kamelen waarmee je door alle woestijnen kunt gaan.
Phil Bosmans