Heel je Verhaal

Het Schrijfjaar van Thee met Koekjes

Iedere maandag, een jaar lang, ligt er een thematische schrijfbrief op jouw digitale deurmat. Gevuld met prachtige poëzie, inspirerende teksten en passende schrijfoefeningen. Oefeningen om jezelf en jouw verhaal beter te leren kennen. Om het leven in perspectief te zien, te spelen met taal en een nieuwe manier van creativiteit te vinden. De oefeningen zijn in de eerste plaats bedoeld voor jou, maar natuurlijk kun je ze naar jouw eigen werksituatie vertalen en ze als zodanig inzetten. Zonder terughouding geef ik je alle schrijfoefeningen die ik ken en ontwikkelde en dat zijn er best veel. Je krijgt gemiddeld vier pagina’s per week toegestuurd. Dat mag je zien als een project waar je jouw hele leven nog mee toe kunt. Vraag niet van jezelf het in 1 jaar af te ronden. Zie het als een archief waarin je steeds weer kunt duiken en waar je naar gelang je behoefte iets uit kunt kiezen.

Met regelmaat plaats ik in de besloten Facebookgroep een video waarin je mee kunt schrijven. Die video blijft altijd staan en kan makkelijk worden teruggevonden. In deze Facebookgroep is mogelijkheid tot delen van teksten, maar dat hoeft absoluut niet als je dat niet wilt. Ook kun je daar vragen hoe je een oefening specifiek kunt vertalen naar een eigen situatie en worden meer oefeningen gedeeld.

Je volgt Heel je Verhaal dus op jouw tempo, op jouw manier en je doet er zo lang over als je wilt. Uitgeprint vormt het een mooi naslagwerk. De toegang tot Facebook houd je altijd. De video’s bij de betreffende week kun je dus ook bekijken wanneer je wilt.

We starten 23 mei met een nieuwe ronde. Inschrijven kan vanaf 20 april. De investering is 120 euro voor het hele jaar. Omgerekend is dat een kopje koffie per week. Betaling in twee termijnen is mogelijk.

Schrijf je in via theemetkoekjescoaching@gmail.com of stuur een PB op Facebook.