Een Goed Verhaal

Een verhaal dat speciaal voor iemand is gekozen of zelfs geschreven, dat is altijd een Goed Verhaal. 
Je weet uit eigen ervaring misschien hoe een verhaal troostend en bekrachtigend kan zijn. Soms herken je eigen thema’s en lijkt het of je samen met het personage groeit terwijl het verhaal zich ontvouwt. Je kunt je voorstellen hoe sterk dit effect is wanneer je zelf een verhaal verzint voor iemand. Waarin je precies de juiste thema’s kunt aanreiken, wegwijzers kunt neerzetten en gebeurtenissen in een grotere verhaallijn kunt plaatsen. Het is een waar medicijn. 
Een visualisatie bedenken, een helend verhaal ontwikkelen voor iemand, een bestaand verhaal kiezen bij een specifieke situatie. Het zijn manieren om van ziel tot ziel te spreken, om op subtiele wijze raad te kunnen geven en een nieuwe bladzijde open te slaan. Het is niet moeilijk. Het is vooral heel fijn en bijzonder om je op iemand af te stemmen, de juiste elementen te kiezen voor het verhaal en het op te schrijven. Het is echt een cadeau. Om te geven en te ontvangen. 
In de besloten facebookgroep, die altijd open zal blijven voor je, ontdek je hoe je een Goed Verhaal schrijft of kiest. Hoe werkt het?
❤️Via Facebook live in de besloten groep zal ik steeds verschillende aspecten bespreken. Hierbij staat de chatfunctie natuurlijk open zodat je vragen kunt stellen. Deze filmpjes blijven altijd toegankelijk en worden door middel van een hashtag gecategoriseerd zodat je makkelijk op thema kunt zoeken. 
❤️Er worden documenten geüpload. Denk aan achtergronden, vragenlijsten die ik gebruik voorafgaand het ontwerpen van een verhaal op maat, verhalen. 
❤️Er is alle ruimte om eigen verhalen, of delen daaruit, te delen om feedback te krijgen van de deelnemers en van mij. Net zoals er alle ruimte is voor vragen en meedenken. 

Aandacht voor. ☘️Verschillende doelgroepen. Van kind tot volwassenen en van individuen tot groepen. ☘️Wat is een verhaal en wat zijn de onmisbare bouwstenen van een verhaal. ☘️Het vinden van de juiste achtergrond, beelden en levenslessen voor jouw verhaal. ☘️Het schrijven zelf, flow vinden en hervinden. ☘️Helende verhalen, meditaties, visualisaties, bekende verhalen als medicijn. 

Je betaalt eenmalig 40 euro als entreebewijs en eenmaal binnen ben je en blijf je altijd welkom. Met al jouw vragen en verhalen. Je bepaalt zelf hoe actief of passief je meedoet.
Je kunt mailen naar theemetkoekjescoaching@gmail.com om je aan te melden. Dan heb ik gelijk jouw mailadres en kan ik een factuur voor je maken.