Inspiratiedagen

Deze verdiepende en verrijkende dagen duren van 10:30-17:30 en zijn inclusief lunch en kosten 75 euro inclusief btw tenzij anders vermeld. Locatie en bijzonderheden krijg je bij inschrijving.
We werken in kleine groepen om de aandacht en uitwisseling optimaal te laten zijn. Wees welkom!

Data voor onderstaande inspiratiedagen vind je in de agenda.

GroepsGeluk 
Insiratiedag om te ontdekken hoe je kunt vormgeven aan jouw wens om te werken  met groepjes kinderen. Klik hier om meer te lezen.

Natuurlijk schrijven vanuit jouw essentie
Schrijven als intake, schrijven als verslaglegging, schrijven als werkvorm, schrijven voor jouw site op een manier die jou past.
Je kunt schrijven. Echt. In deze dag ontdek je hoe je eenvoudige en krachtige schrijfoefeningen kunt inzetten in jouw werk. Zowel met cliënten als ook in hoe je zichtbaar wilt zijn in de teksten op je site, Social media en foldermateriaal. Jouw eigen woorden zijn de meest authentieke. En dat willen mensen lezen.
Ontdek jouw natuurlijke manier van schrijven en verbaas je over waar je toe in staat bent.

coachen in je element
Een brokje aarde, wat water erbij, vonkje vuur en een wolkje lucht. En klaar is de mens. Een beetje van dit en een beetje van dat. Vurigheid, luchtigheid, stromen en aarden. Of aan de grond genageld staan, overspoeld raken, overhit zijn en wegvliegen. Wanneer je in je element bent, leef je vanuit wat het best bij je past. Maar je kunt het ook overdrijven en dan word je als het ware overgeleverd aan de elementen.  Je raakt opgebrand, word makkelijk overspoeld,  je bent te vluchtig of komt maar niet on beweging. Wat is jouw hoofdelement en hoe kun je daarin het beste gedijen met hulp van de andere elementen. Deze dag verdiepen we ons in hoe de elementen iemand vorm geven en hoe je balans kunt brengen waar nodig.

 

Natuurcoaching

Ontdekken