Heel je Verhaal

Het Schrijfjaar van Thee met Koekjes

Iedere vrijdag, een jaar lang, ligt er een thematische schrijfbrief op jouw digitale deurmat. Gevuld met prachtige poëzie, inspirerende teksten en passende schrijfoefeningen. Oefeningen om jezelf en jouw verhaal beter te leren kennen. Om het leven in perspectief te zien, te spelen met taal en een nieuwe manier van creativiteit te vinden. De oefeningen zijn in de eerste plaats bedoeld voor jou, maar natuurlijk kun je ze naar jouw eigen werksituatie vertalen en ze als zodanig inzetten. Zonder terughouding geef ik je alle schrijfoefeningen die ik ken en ontwikkelde en dat zijn er best veel. Je krijgt gemiddeld vier pagina’s per week toegestuurd. Dat mag je zien als een project waar je jouw hele leven nog mee toe kunt. Vraag niet van jezelf het in 1 jaar af te ronden. Zie het als een archief waarin je steeds weer kunt duiken en waar je naar gelang je behoefte iets uit kunt kiezen. In de mail wordt ook een filmpje mees gestuurd met een extra oefening of verdieping.

In deze Facebookgroep is mogelijkheid tot delen van teksten, maar dat hoeft absoluut niet als je dat niet wilt. Ook kun je daar vragen hoe je een oefening specifiek kunt vertalen naar een eigen situatie en worden meer oefeningen gedeeld. Maar als je geen gebruik maakt van Facebook kun je net zo goed meedoen.

Je volgt Heel je Verhaal dus op jouw tempo, op jouw manier en je doet er zo lang over als je wilt. Uitgeprint vormt het een mooi naslagwerk. De toegang tot Facebook houd je altijd. De video’s bij de betreffende week kun je dus ook bekijken wanneer je wilt.

We starten jaarlijks medio mei met een nieuwe ronde. Inschrijven kan vanaf 21 april. De investering is 79 euro voor het hele jaar.

Schrijf je in via theemetkoekjescoaching@gmail.com of stuur een PB op Facebook.