Opleiding en inspiratie voor professionals

Je kunt een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.
Galileo Galilei-

In al de jaren dat ik heb mogen bijdragen aan de groei, ontwikkeling en professionalisering van kindercoaches en leerkrachten  heb ik ervaren welke enorme schatten aan inzicht en creativiteit mensen in zich dragen.
Mijn opleidingen en inspiratidagen zijn gericht op het aanspreken van deze schatten en het delen uit mijn eigen schatkamer.

Natuurlijk geef ik zonder enige terughouding mijn ervaringen door, deel ik de kennis die ik opdeed en schenk ik jou mijn mooiste werkvormen. Zodat je het kunt gebruiken, zodat je geïnspireerd kunt raken en je verder kunt ontwikkelen op de weg die jij gaat.
Ik ben een herberg langs die weg waar je even kunt rusten in de mooie theetuin en kunt aanvullen wat je nodig hebt om lekker verder te gaan.

Ik ontwikkel ieder jaar wel iets nieuws, dat vind je dan in de agenda.

Is het niet geagendeerd? Dat betekent niet dat het onmogelijk is, neem contact op voor specifieke wensen rond cursus, workshop of inspiratiedag.

Waar heb jij zin in?

Inspiratiejaar Jij Natuurlijk 
Een verdiepende inspiratiedag *
Schrijfjaar Heel je Verhaal

Een goed verhaal, zelf helende verhalen leren schrijven

*veel inspiratiedagen zijn gereserveerd voor oud deelnemers van Jij Natuurlijk, daarom zijn er geen openbare meer.