Contact en wie is Thee met Koekjes

Je vindt Thee met Koekjes op het volgende adres:
Haarlemsestraat 20
2587RA Den Haag
0655191287

Je kan mij digitaal bereiken via info@theemetkoekjes.net

Ik ben het allerbest bereikbaar via mail,app en sms. Ook voor het maken van een belafspraak is dat de makkelijkste weg. De telefoon zal ik zelden aannemen.

Je weet al wát je kunt vinden op dit adres. Wie je er vindt vertel ik hier.

Ik ben Natascha Bruti en geef sinds 2009 vorm aan Thee met Koekjes. Ik had tot die tijd bijna tien jaar met voldoening en vreugde in het onderwijs gewerkt als leerkracht. Ik voelde dieper te willen en te kunnen werken met de talenten en kwaliteiten waarover ik beschik en dat leidde tot de eigen praktijk.
Aanvankelijk  werkte ik vooral met kinderen en ouders en gaandeweg zochten steeds meer volwassenen met levensvragen of werkgerelateerde vragen mijn praktijk op.
Nu werk ik met groot en klein.

Naast coach ben ik ook oprichter van de opleiding  Jij Natuurlijk (zie www.natuurlijkcoachen.com) Daarnaast bied ik verschillende verdiepingsdagen aan vanuit Thee met Koekjes. Ik geef gastlessen en ook word ik door scholen en instellingen uitgenodigd voor workshops en lezingen.

Omdat ik zelf voelde hoe wonderlijk goed reflectief en therapeutisch schrijven processen kunnen ondersteunen ben ik mij daarin verder gaan bekwamen en daaruit is weer een nieuwe tak ontstaan. Meer over het schrijven vind je op www.heeljouwverhaal.nl  

Een natuurlijke nieuwe loot aan de mooie Thee met Koekjes Boom vanaf 2022 is de Natural Mindfulness. 

Vanuit mijn nieuwsgierigheid en verwondering blijf ik me graag ontwikkelen. Voor een overzicht van de opleidingen  die ik volgde en volg kun je mijn linkedin-profiel bekijken.
Omdat ik intens geniet van mijn werk en leven en van wat ik daarin ontmoet kan ik anderen op natuurlijke wijze inspireren tot groei en verdieping.

De kinderen met wie ik werk zeggen me vaak dat ik eigenlijk een volwassen kind ben. Dat is een groots compliment. Het is waar dat ik me ontwikkel aan de openheid, echtheid, wijsheid, originaliteit en veerkracht van de kinderen met wie ik werk. Zij zijn mijn grootste bron van inspiratie en houden het kind in mij levend. Ooit noemde fotografe Yvette Wolterinck (www.eyescream.nl) met wie ik een prachtig project over geluk en kinderen mocht vormgeven mij ‘gelukscoach’ en gaf me na jaren zoeken een titel waar ik achter kan staan. Dat is wat ik ben, gelukscoach in een praktijk voor levensverbetering.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

image het kind van toen
Natascha Bruti Het kind van toen nu

“Als je het koud hebt, zal thee u verwarmen; Als je het te warm hebt, zal thee u afkoelen; Als u depressief bent, zal thee u opvrolijken; als u onrustig bent, zal thee u rustig maken”
– William Gladstone-