Thee met Koekjes voor groot en klein

Soms stagneert het leren of werken. Soms ‘leeft het even niet zo leuk’ en voel je je geestelijk of lichamelijk uit balans.
Je bent prima in staat zelf te ontdekken waar een oplossing kan komen of hoe iets positief kan veranderen, alleen is het niet op eigen kracht gelukt en is er een impuls van buitenaf nodig.
Een theevisite maakt je bewust van wat je denkt, doet en voelt. Vanuit die bewustwording kun je kiezen of een situatie veranderd dient te worden en hoe.

Niet alles hoeft namelijk altijd anders. Soms is het nodig een situatie te accepteren. In geval van rouw, scheiding en ziekte is dat duidelijk. Maar het kan ook letterlijk een verademing zijn om te begrijpen hoe het komt dat je altijd op een bepaalde manier reageert. Of te begrijpen dat jouw manier van leren anders is dan ‘gemiddeld’.

Er bestaat geen standaard mens en dat maakt dat ik geen standaard werkwijze heb.
Jij, jouw vraag en de mogelijkheden geven de richting. We komen bij elkaar op mijn heerlijke werkplek in Scheveningen of we spreken buiten af in een van de mooie natuurgebieden in en rond Den Haag. Online of per brief zijn er ook mogelijkheden.

Sinds 2009 werk ik met kinderen en volwassenen in mijn praktijk, leid ik collega’s op en laat ik mij inspireren en professionaliseren in cursussen en opleidingen die ik met zorg uitkies.

Neem gerust contact op voor een kennismaking. Hierin zien we of ik kan helpen. Als het nodig is verwijs ik door naar collega die beter bij je past
Lees voor gebruik de bijsluiter van Thee met Koekjes coaching.

.

 

Grote mensen begrijpen nooit iets uit zichzelf en voor kinderen is het vervelend hen altijd weer alles uit te moeten leggen.
– De kleine prins-