High Tea voor professionals

High Tea voor kindercoaches

De High Tea voor professionals vindt eens per maand op wisselende dagen plaats in Scheveningen op een ochtend  van 10:00-14:00.
Na een korte inleiding op het thema van die dag gaan we vanuit inspirerende verbinding praktisch met elkaar aan de slag. Zodat we rond 14:00 kunnen afronden in de wetenschap dat we werkelijk verder kunnen.
Op deze dagen wordt een fijne soep geserveerd, kwaliteitsthee van Lente Thee en Chocolade geschonken en komen veel heerlijke en passende hapjes langs zodat we ons op in alle opzichten goed voeden en goed voelen.
De kosten voor deze dag bedragen 40 euro. Dat is inclusief btw, materialen en al het eten en drinken.

Verhaal op Maat . Na een uitgebreide introductie op het thema helend verhaal  krijg je de vragenlijst die door Thee met Koekjes al jaren wordt gebruikt als leidraad voor het maken van een verhaal op maat. Je begint met het verhaal voor jouw kind, partner of client in grote lijn opzetten aan de hand van de essenties van een verhaal op maat. Ook wisselen we uit hoe je zo een verhaal in een aantrekkelijke vorm aanbiedt.

Schrijven vanuit je essentie. Schrijven voor je praktijk is voor veel collega’s een bezoeking. Misschien voel je je ongeïnspireerd of juist overgeïnpireerd. In beide gevallen vloeit er niks aantrekkelijks uit jouw toetsenbord. De kans bestaat dat je bij anderen gaat kijken. En dat brengt je doorgaans verder af van jezelf. Hoe schrijf je teksten vanuit jouw essentie en maak je zichtbaar wat je zichtbaar wilt maken. Ik reik technieken en inspirerende oefeningen aan en we geven elkaar feedback op onze eerste teksten.

Natuurlijke werkvormen. Ben je benieuwd hoe natuurcoaching werkt en wil je kennismaken met natuurlijke werkvormen voor binnen en buiten, dan ben je van harte welkom

Gelukgroepjes. Het lijkt je leuk om met groepjes kinderen te werken  maar hoe pak je zoiets op ?

Praktijk tot bloei
Alles is er. Je hebt een site, materiaal om uit te delen, een opleiding achter de rug, de zin om te beginnen. Maar..maar…waar zijn de cliënten? Wat houdt wie tegen? Wie houdt wat tegen?
Herken en erken wat er nodig is om te bloeien en te groeien. Naast natuurlijke en oeroude principes leggen we huidige inzichten om te komen tot wat er nu voor jou nodig is.
Mijn doel is dat je hier in Scheveningen de deur achter je dicht trekt en weet wat er nodig is om tot bloei te komen.

 

Visie is de kunst de onzichtbare dingen te zien.
Jonathan Swift

 

image